2.6.2018 ČP MTB - Nové Město Na Moravě

28.05.2018 09:25

Všemi oblíbené NMNM čeká i na nás.

Předpokládaná účast je zde. Pokud jsem někoho vynechala, tak ne úmyslně. Určitě mi dejte vědět, ráda vás na seznam přidám :-)

Ne všichni budme v NMNM na stejném místě, ale to neva, budeme jen kousek od sebe, takže skpolečné aktivity neminou nikoho :-)

Doprava je vlastní. Jak jsem vyrozumněla, žádné slučování do aut nejspíše nebude a každá rodina dorazí společně.

Trenérské osazenstvo plánuje odjezd z Prahy ve 14:30. V 17:00 bychom tedy měli a chtěli být na trati s vámi :-)

Robert si vezme na starost všechny žákovské kategorie a dají se do tréninku těch náročnějších úseků, které budou mít na trati, jako je Shimano Expert Climb, Mitas Choice, Rock´n´roll a AC/DC. Není čeho se obávat, jak všichni víte, vše jde pod vedením Roberta projet i s pevnou vidlí a 24" koly :-):-):-)

 

Nebude-li trénink v pátek stačit, vyrazíme na trénink ještě sobotu dopoledne.

Dětské kategorie si vezmu na starost já. Zatím mi nejsou známy tratě, ale předpokládám, že to nebude nic technicky náročného. Vše zkusím do pátku zjistit :-)

Jinak Dobroši, Kotlíci, Rajsíci a Pavlíčči budou ubytovaní v Radňovicích (penzion Harusův dvůr). Rosíci s Rekovic budou ve Skalském Dvoře, což je od Radňovic asi 15km. Dobroši (Hana, Fanda a Luky) budou taky někde poblíž.

To nám ale určitě nezabrání, abychom jeden večer se sešli v Radňovicích a druhý třeba na Skaském Dvoře. Prozatím je společné grilování naplánováno na pátek v Radňovicích. A jak se sobotu večer, to určitě ještě domluvíme :-)

V neděli se chystáme jet se tam někam projet. Pohodová vyjížďka všech společně :-) Máme tam už něco projeto, tak můžeme dát typy na výlet :-)

Pokud někdo k tomu cokoliv máte, nápady připomínky, upřesnění - volejte, pište :-)

Mo.