4. závod seriálu LOKO MTB Cup již za dveřmi

14.09.2015 12:26

Půda rakovnického lesoparku na Jíláku” bude v sobotu 19.9.2015 opět patřit cyklistům. Místní klub CK LOKO Rakovník zde pořádá již 4. závod seriálu LOKO MTB Cup a současně i 11.závod závod seriálu Junior Becker Cup.

VIDEO POZVÁNKA

 

Závody jsou vypsány celkem pro 16 kategorií počínaje talenty na plastových motorkách a konče vyzrálými závodníky kategorie ženy a muži OPEN.  Pro ty nejmenší, kteří osedlají pro tento den svoje stroje, jímž prozatím chybí pedály, je připravena trať po asfaltové části cyklostezky. Začínajícím bikerům je tato trať prodloužena o širokou lesní cestu. A pro ty mírně pokročilé až zkušené jsou připraveny hned 4 různé okruhy s technickými úseky, kde nebudou chybět výjezdy, sjezdy, dropy, kameny, klády a krásné singl treky.

Růžový okruh 2009-2010

Oranžový okruh  2007-2008

Zkrácený zelný okruh 2005-2006

Zelený okruh 2004 a starší

 

Ty nejnáročnější úseky trati budou moci závodníci objet po “chicken way”

Počínaje oranžovým okruhem se bude startovat z kynologického cvičiště, čímž bude rozšířen startovní koridor. Při registraci obdrží každý závodník kupón pro nápoj zdarma a v cíli bude na každého čekat odměna v podobě výborného koláčku, který pro nás upeče rakovnické Pekařství u Skoupých. Děti si budou moci nechat namalovat na obličej svoje oblíbené postavy či zvířátka a nejen pro děti bude, po celou dobu závodu, připraven minibike park. Bohaté občerstvení zajistí Penzion – party stany Šéba.

V případě zájmu je možno po předchozí domluvě využít místo pro týmový stan.

 

TĚŠÍME SE NA VÁS