Becker Cup – Dýšina, GOLF OPEN RACE 2015, časovka 28.3.2015

29.03.2015 16:35

První závod série závodů Plzeňské amatérské ligy Becker Cup 2015 byl ve znamení časovky mezi golfovými jamkami. Pořadatelé dokázali na golfovém hřišti vytyčit celkem 3 různě náročné tratě, převážně na úzkých asfaltových pěšinách, na kterých jsme se během závodu museli poprat s ostrými zatáčkami a krátkými i delšími prudkými výjezdy. Nejdelší z tratí byla ještě navíc doplněna o úseky po lesních cestách a singltrecích nad golfovým hřištěm a kolem Ejpovické vodní nádrže.

Dvacet jedna z nás si užilo tuto krásnou časovku. V dětských a mládežnických kategoriích měl náš klub celkem 17 zástupců a 4 zástupce v dospěláckých kategoriích.

Vyhlašováno bylo vždy prvních pět v pořadí a tak se nás na stupínkách vítězů nebo těsně pod nimi objevilo hned osm. Díky Davidovi Ichovi, Adélce Kotlíkové, Aničce Součkové a Robertu Dobrému jsme si odvezli dvě bronzové, jednu stříbrnou a jednu zlatou medaili.

Velmi dobře zajetou časovku předvedli Thomas Majer, Honza Němec, Samuel Rosa, Martin Icha, Aleš Icha, Jakub Němec, Denis Jogl, přičemž až na jednoho z nich jsou to všichni „prvoročáci“ ve svých kategoriích.

Za pozornost stojí určitě i výkon toho nejlepšího, prozatím J, z našeho klubu, Roberta Dobrého, který na nejdelší trať vystartoval jako 9. a do cíle dojel jako první, s časem 0:26:20,704, což byl nakonec celkový 2. nejlepší výkon této časovky ze všech kategorií a Robert tak dokázal, že je ještě plný sil soutěžit  i s mladšími kategoriemi.

Fotky z tohoto dne najdete ve foto/video galerii

 

Mikoláš Icha – 4. místo Miniděti

Denis Jogl – 5. místo Kluci

Radim Dobrý – 9. místo Kluci

David Icha – 3. místo (žáci nábor)

Martin Icha – 5. místo (žáci nábor)

Aleš Icha – 6. místo (žáci nábor)

Jakub Němec – 9. místo (žáci nábor)

Tomáš Pešek – 11. místo (žáci nábor)

Josef Rajs – 15.místo (žáci nábor)

Samuel Rosa – 10. místo (žáci nejmladší)

Adéla Kotlíková – 3. místo (žákyně nejmladší)

Thomas Majer – 6. místo (žáci mladší)

Jan Němec – 11.místo (žáci mladší)

Patrik Pavlíček – 15. místo (žáci mladší)

Julie Ketmanová – 10. místo (žákyně mladší)

Anna Součková – 2. místo (žákyně starší)

Eliška Kotlíková – 7. místo (žákyně starší)

Jiří Kotlík – 15.místo (muži B)

Richard Pavlíček – 16. místo (muži B)

Robert Dobrý – 1.místo (veteráni A)

Monika Dobrá – 4. místo (ženy 19-39)