Becker Cup - Město Touškov

08.04.2014 13:47

V neděli 6.4.2014 začali svoji závodní sezónu cyklisté CK LOKO Rakovník na 1. závodě seriálu Becker Cup v Městě Touškov. Ve všech kategoriích se na těžké technické trati představilo 268 závodníků, z toho 10 z CK LOKO.

V dětských kategoriích si nejlépe vedl Tomáš Pešek (kat. kluci do 6-ti let), který skončil těsně pod stupni vítězů na 4. místě,  v této kategorii se ještě umístil Radim Dobrý na 13.místě. Do první desítky se ve svých kategoriích dostaly i Adélka a Eliška Kotlíkovy, které skončily na 8. místech (Adélka  v kategorii žákyně nejmladší, Eliška mezi mladšími žákyněmi). V kategorii žáci nábor vybojoval Kuba Němec 17. místo. Nejpočetnější zastoupení jsme měli v kategorii žáci nejmladší. Nejlépe si vedl Lukáš Dobrý, který dorazil do cíle na 13. místě, na 16. místě dokončil závod Patrik Pavlíček, kousek za ním na 19. místě přijel Thomas Majer a 21. místo po nepříjemném pádu v prvním kole obsadil Honza Němec.

V kategoriích dospělých obsadil Robert Dobrý 2. místo mezi veterány „A“ a Petr Dobrý, rakovnický odchovanec, hájící barvy Bicycle Café, zvítězil v kategorii Muži „B“.

Ro.