Český pohár MTB - Brno, 5.5.2018

06.05.2018 08:51

Ani my jsme nemohli chybět v Brně na Českém poháru MTB. Už Ondra s Nelčou si na trati užívali technické úseky, kterých postupně pro další kategorie přibývalo. Poprat se také museli s velkými oblaky prachu po startu, kterými je Brněnská trať pověstná.

Nelča si vyjela, jak je poslední dobou jejím zvykem 1. místo, Ondra opět uzavřel první čtyřku ve své kategorii.

Radim dojel v elitní desítce.

Patrik R. to měl skvěle rozjeté, jako prvoročák si držel první desítku, bohužel mu ale spadl řetěž. Cílovou rovinkou tedy projížděl jako 13.tý, což je skvělé umístění z celkového počtu 48 závodníků této kategorie. Ani Tomík se nenechal zahanbit a v cílli získal cenné body do poháru.

Pepínovi ale zase bohužel, velmi těsně, o jednu příčku a jednu vteřinu, body utekli. Umístění v první polovině startovního pole a jeho závodní nasazení si však zaslouží velkou pochvalu.

Adélka, hned po dojetí do cíle trenérovi přiznala chybu, kterou udělala v jednom z výjezdů, ale i tak 10 místo v kategorii žákyň II, ve které jezdí prvním rokem je více než skvělé.

V celkovém bodování a o dvě příčky na startu dopředu se po dnešním závodě posunul Lukáš D., které mu trať opravdu sedla. Patrik P.  si udržel svojí pozici v bodování Českého poháru. Všichni závodníci našeho týmu si brněnské závody užili a odjížděli odtamtud s dalšími zkušenostmi.

Mo.