Ohlédnutí za prvním závodem

14.04.2014 21:24

První závod seriálu je za námi a i přesto, že nám počasí příliš nepřálo, na startu se sešlo 82 závodníků. Toto pro nás vysoké číslo a úsměvy závdoníků, které se při závodech i po nich objevovali na obličejích závodníků, nás velice těší. Organizace se bohužel neobešla bez malých organizátorských kolizí, přece jenom to byl náš první závod :-). A ačkoliv neměli zásadní vliv na průběh závodu, budeme se snažit je při příštích závodech eliminovat. Připomínky,komentáře a podněty k dalším závodů samozřejmě uvítáme. Můžete je napsat do diskuze, nebo přímo na náš e-mail cklokorakovnik@outlook.cz.

Pro druhý závod seriálu, který se pojede na stejném místě, již teď připravujeme nové tratě. Při sestavování tratí se snažíme brát v úvahu i připomínky, které padly během závodů. Nikdy však není možno udělat trať tak, aby vyhovovala všem. Proto vám nabízíme, stejně jako u prvního závodu, možnost projetí tratí ještě před závodem, a to v týdnu předcházejícímu závodu vždy v pondělí a čtvrtek od 17:00. a pak v době, kdy je trať značena. Jakmile bude termín značení tratí upřesněn, určitě se o něm dozvíte, abyste mohli přijet potrénovat :-) Další informace a podrobnosti o závodech budeme postupně přidávat na naše stránky.

Za vaši podporu seriálu závodů CK LOKO Rakovník vaší účastní ještě jednou děkujeme a doufáme, že se i vy, stejně jako my, těšíte na neděli 11.5.2014, kdy se opět sejdeme na Jíláku.Snad na nás místo kapek deště, budou tentokrát dopadat sluneční paprsky.

Mo.