Po druhé na Jíláku

12.05.2014 15:18

Neděle 11.5.2014 byla ve znamení druhého závodu seriálu LOKO MTB Cup. Sluníčko se sice snažilo svítit a hřát jak závodníky a jejich doprovod tak i organizátory, ale ledový vítr tento požitek poněkud kazil. Ale i tak můžeme říci, že se počasí celkem vydařilo.

Chuť závodit našlo celkem 74 závodníků, kteří se postavili na start. Na trati byla vidět radost z jízdy, závodní nasazení a sem tam i nějaký ten pád. Do cíle dorazili ale všichni a nikdo nemusel vyhledat lékařskou pomoc. V cíli se pak dala z obličejů závodníků číst radost z vítězství, spokojenost z dokončení závodu ale i zklamání z prohraného souboje o lepší umístění.

Všichni závodníci se určitě zaslouží pochvalu za to, jak se svojí tratí dokázali vypořádat!!!!

Škoda jen, že v kategoriích nejmladší, mladších a starších žáků a žákyní nebylo více účastníků. Závod by pak byl zajímavější hlavně pro závodníky v dané kategorii. Ale snad při dalších závodech to bude lepší J

Během celého dne, se na tratí pohybovali hned dva naši fotografové, kteří mají nemálo fotek všech účastníků. A jakmile je zpracují, budou publikovány na našich stránkách.

Výsledky můžete najít už teď na našeich stránkách, stačí kliknout na tento odkaz 2. závod 11.5.2014 :-)

3. závod seriálu LOKO MTB Cup nás čeká v neděli 17.8.2014. Už teď se na všechny těšíme, a pokud se vám naše závody líbily, vezměte sebou i své přátele, kamarády a známé!

Takže ještě jednou pro všechny závodníky pochvala a dík za účast a v srpnu se těšíme na viděnou.

Mo.