Pozvánka

01.04.2016 07:16

Při pořádání 3. ročníku LOKO MTB Cupu bude půda rakovnického lesoparku na Jíláku cyklisty ovládnuta hned třikrát a pokaždé to bude sedmý den v týdnu.

Bude to tedy taková jarní nedělní trilogie, která začne závodem 17.4.2016, pokračovat bude 8.5.2016 společným závodem LOKO MTB Cup a Becker Cup a ukončena bude 22.5.2016 opět již jen samostatným závodem LOKO MTB Cup

Všechny tři závody jsou vypsány pro dětské i dospělé kategorie. Dětské kategorie zůstávají zachovány stejné jako v minulých ročnících. Jinak to ale bude s kategoriemi dospělých.

Pro první (17.4.2016) a poslední závod (22.5.2016) jsou prozatím vypsané pouze dvě kategorie a to jednoduše Muži a Ženy. Zda budou tyto kategorie ještě dále rozděleny, záleží už jen na vás. Jsme připraveni rozdělit kategorie starších 15ti let a to podle počtu předem přihlášených.

Takže neváhejte a přihlašujte nejen své děti ale i sebe! J

Pevně dané jsou však kategorie pro závod pořádaný 8.5.2016, který se řídí pravidly seriálu Becker Cup.

Další novinkou je zavedení přesně stanovených časů pro projetí tratě. Chceme všem závodníkům dopřát stejné podmínky a jednou z nich je, že na trati se budou pohybovat pouze závodníci právě odstartované kategorie.

Prosíme vás proto o dodržování tohoto nového pravidla. Více informací je uvedeno v pravidlech.

 

A jaké budou trasy. V podstatě stejné jako loni. Naši nejmenší talenti na plastových motorkách a odrážedlech pojedou po asfaltové části cyklostezky. Od začínajících bikerů budou trasy stále více zasahovat do místního lesoparku a čím dál více budou obohaceny o různé technické úseky. Chybět nebudou výjezdy, sjezdy, dropy, kameny, klády a krásné singl treky. Pro bikery bude připraveno celkem 5 různých okruhů, na kterých ty nejnáročnější úseky trati budou moci závodníci objet po takzvané “chicken way”

Startovní čára mladších kategoriích bude vytyčena na asfaltové části cyklostezky. Počínaje kategorií 2008-2009,tedy oranžovým okruhem se bude startovat z kynologického cvičiště, čímž bude rozšířen startovní koridor.

V cíli bude na každého čekat odměna v podobě výborného koláčku, který pro nás upeče rakovnické Pekařství u Skoupých. Využít budete moci i připravený minibike park. Taktéž občerstvení bude zajištěno.

V případě zájmu je možno po předchozí domluvě využít místo pro týmový stan.

TĚŠÍME SE NA VÁS