Příměstské pololetní soustředění 2020

02.02.2020 22:59

Protože letos je to je na horách se sněhem mizérie, na hory jsme neodjeli. Pololetní prázdniny jsme však plně využili!

Samotný první, tedy páteční, den plný všech možných aktivit! Začalo se hokejem, který s velkou vervou hráli i naše bikerky! Pokračovali jsme všeobecným tréninkem v sokolovně, kde jsem s chutí využili i náčiní jako je „kůň“ nebo bradla. A po obědě následoval florbal a kompenzační cvičení. Tím den ale nekončil. Na závěr přišel bazén a krásná hodinka plavání.

Domů jsme se šli jen vyspat a v půl 9 ráno jsme již stáli na rakovnickém nádraží. Vlakem jsme se nechali popovézt do Pustovět a pak jsme již šli po svých, po červené turistické až do Roztok u Křivoklátu. Počasí nám přálo. Sluníčko, na toto období teplo, jen vítr na otevřených polích trošku foukal, ale to nebylo nic, co by nám snížilo rychlost naší svižné chůze, kterou udávali děti. Posilněni obědem v hotelu v Roztokách jsme to vzali ještě pěšky přes Paraplíčko a Křivoklát a z Křivoklátu již vlakem zpět do Rakovníka.

Nedělní dopoledne, bylo ve znamení krátkého odpočinku a nabrání sil na odpolední trénink v sokolovně, který byl opět ve znamení fyzické přípravy, florbalu, ale i kompenzačního cvičení. Poté šupem do bazénu, hodinka plavání a za odměnu hodinka na vodních atrakcích.

Prvně uspořádané příměstské soustředění se velmi vydařilo, a tak určitě nebylo poslední!

Foto - Příměstské soustředění 31.1. - 2.2.2020

 

 

Mo.