Změny v tréninku pro sezónu 2018

27.03.2018 10:35

Pro sezónu 2018 jsme udělali pár změn ve složení tréninku. Vše by mělo vést k zefektivnění tréniku.Dost jsme si s tím lámali hlavičky a vyšlo z toho toto.

K současnému složení tréninku je však ještě jeden návrh, který by z 90% řešil přítomnost Roberta u většiny skupin.

Rádi bychom posunuli začátek úterních a čtvtečních tréninků skupiny 1 a 2 na 17:30. Končili by tedy déle, až  19:00, ale zase by získali prostor pro školní povinnosti  před tréninkem :-) Doufáme, že to nebude pro vás problém, přesto prosíme o info, zda tuto z měnu akceptujete! :-)

A současným posledním krokem pro zeefektivnění tréninku je, že všichni, minimálně skupiny skupina 1 - 3/4, by v době začátku tréninku byli již rozjetí. Ušetříme tím 10-15 minut, které budeme moci věnovat tréninku samotnému.

Robertovi a Monice budou při tréninku nápomocni Kuba, Martin, Ivo, a Iva/Lucka. Kteří případně mohou vést i trénink sami, dle toho jak budou časové možnosti všech. Náplň bude vždy po dohodě s Robertem a Monikou.

Děti jsem rozdělili do 5 základních skupin. Kritérií pro rozdělení bylo celkem 5  - věk, fyzická i technická zdatnost, závodní ambice i účast počet možných účastí na trénincích.

Skupiny se mohou při trénincích různě slučuvat v závislosti na počtu dětí a trenérů. Samozřejmě mohou být děti v průběhu v jednostlivých skupinách přeřazovány. 

Novinkou je

  • přesun úterních tréninků všech do lokality "letiště". Skupiny 1-3 bude mít sraz za Valeem, Skupina 4-5 nahoře na u letiště (můžete je autem dovézt až nahoru k letišti, aby nemuseli šlapat ten kopec :-)). 
  • zavedení středečních tréninků pro skupinu 1 a2. Skupina 2 bude z velké části pod vedení Kuby spolu s Martinem R. V závislosti na dohodě může být lokalita tréninku přesunuta (Slabce a okolí) 
  • Skupina 1 a 2 bude mít tréninky dlouhé vždy 1,5 hodiny.