Zrušení 5. závodu v rámci LOKO MTB Cup 2015

08.10.2015 10:19

Proč? Proč se na poslední chvíli ruší závod?

Odpověď zní: Na plánovaném závěrečném závodu, by nebylo možné dodržet vypsaná pravidla LOKO MTB Cup 2015

 

Na začátku roku 2015, kdy byl plánován celý seriál LOKO MTB Cup jsme se dohodli ještě s organizátory závodů v rámci Rakovnického Cyklování a Jesenického Surovce, že závody dětí, které se při těchto akcích pojedou, budou zařazeny do celkového hodnocení LOKO MTB Cup 2015. Přičemž bylo i dohodnuto, že budou dodrženy pravidla našeho seriálu. Rakovnické Cyklování se nám takto povedlo a všichni jsme si ho náležitě užili. 

Se závěrečným závodem našeho seriálu, který se měl jet v rámci Jesenického Surovce, vzaly věci jiný spád. S lítostí nám Organizátoři Jesenického Surovce oznámili, že nebudou moci zcela dodržet vypsaná pravidla seriálu LOKO MTB Cup 2015, mezi něž mimo jiné patřilo i řazení na startu dle vyjetého pořadí.

Po delším zvažování a přezkoumávání celé této situace jsme dospěli k závěru, že nejlepším východiskem z této situace bude původně plánovaný 5. závod seriálu  nepočítat do celkového hodnocení. Z odjetých 4 závodů se budou počítat 3 nejlepší výsledky a do závěrečné tomboly budou zařazeni všichni, kteří se zúčastnili alespoň 2 odjetých závodů.

 

Co se nemění je celkové vyhlášení LOKO MTB Cup 2015 a závěrečná tombola pro účastníky minimálně 2 odjetých závodů v rámci seriálu. To proběhne dle plánu v průběhu Jesenického Surovce v sobotu 17.10.2015 ve 13:00 v aereálu AUTOCAMPINKU Jesenice.

První 3 v každé kategorii se mohou těšit na pohár, diplom a věcnou cenu. Absolutní vítěz a vítězka pak ještě navíc na pohár jim zasloužený. A všichni ostatní se kterými jsme se viděli alespoň 2x se mohou těšit na velmi atraktivní ceny v rámci naší tomboly.

Výsledky seriálu naleznete zde

Určitě vám doporučujeme zúčastnit se celé akce Jesenický Surovec. V 11:00 můžete stát na startu dlouhé (50km) či hobby (25km) tratě. Pokud jsou vaše cyklistické ratolesti již trošku vyježděné mohou stát na startu 25km trati s vámi jako "odvážné děti" nebo se mohou zúčastnit závodu pro dětské kategorie dle propozic Jesenického Surovce.

 

Ještě jednou se vám tímto jménem organizátorů LOKO MTB Cup a Jesenického Surovce omlouvám, za tuto velkou změnu.

Věřím, že vás to neodradí a pokud se neuvidíme hned v  11:00 na startu závodů Jesenického Surovce, uvidíme se při celkovém vyhlášení a tombole LOKO MTB Cupu 2015 v 13:00.

 

Za všechny organizátory

 

Monika Dobrá